Parking

Psychiatrische kliniek Alexianen Tienen

Aan de psychiatrische kliniek bevindt zich geen bezoekersparking. Gratis parkeren is wel mogelijk op wandelafstand. De straten rondom de psychiatrische kliniek bevinden zich in de blauwe zone, wat betekent dat een parkeerschijf plaatsen verplicht is!

Vlakbij het ziekenhuis bevindt zich parking Tienen Centrum - Alexianenweg. Informatie over de toegang en de tarieven kan u via deze link naar de pagina van stad Tienen terugvinden.

Campus Mechelsestraat - psychotherapeutische deeltijdbehandeling

De campus in Leuven is in de stadskern gevestigd, waardoor parkeergelegenheid schaars is. Via de website van de stad Leuven kan u de verschillende parkeermogelijkheden met tarieven terugvinden.

WZC Sint-Alexius

Aan WZC Sint-Alexius bevindt zich geen bezoekersparking. Gratis parkeren is wel mogelijk op wandelafstand. De straten rondom het woonzorgcentrum bevinden zich in de blauwe zone, wat betekent dat een parkeerschijf plaatsen verplicht is!

Naast WZC Sint-Alexius bevindt zich parking Tienen Centrum - Alexianenweg. Informatie over de toegang en de tarieven kan u via deze link naar de pagina van stad Tienen terugvinden.

WZC Huize Nazareth

WZC Huize Nazareth beschikt over een parking voor bezoekers.

WZC Passionisten

Op de site Passionisten is voorbij het woonzorgcentrum een parking gelegen. De straten rondom het woonzorgcentrum bevinden zich in de blauwe zone, wat betekent dat een parkeerschijf plaatsen verplicht is! Verschillende parkeermogelijkheden in de omgeving, vindt u ook terug via de website van stad Tienen.