Kent u de familievertrouwenspersoon? Met uw hulp kunnen we deze functie verder uitwerken en optimaliseren!

Het Familieplatform Geestelijke Gezondheid vzw peilt naar uw mening over en ervaring met de familievertrouwenspersoon. Ook wanneer u de familievertrouwenspersoon niet kent, kan u de vragenlijst invullen.

Aan de hand van uw antwoorden willen we de functie van een familievertrouwenspersoon verder uitwerken en optimaliseren. Het bredere doel hiervan is om de kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg in Vlaanderen te verbeteren en ook oog te hebben voor familie van personen met een psychische kwetsbaarheid.

U vindt de vragenlijst hier: https://familieplatform.be/aanspreekpunt-familie-onderzoek-familievertrouwenspersoon/.

De vragenlijst invullen, neemt ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag en is volledig vertrouwelijk. U kan op elk moment uw deelname stoppen, dit heeft geen invloed op de zorg voor uw familielid of op uzelf. Alle onderzoeksgegevens zullen anoniem en vertrouwelijk verwerkt worden door Familieplatform Geestelijke Gezondheid vzw.

Bij verdere vragen kan u terecht bij het Familieplatform Geestelijke Gezondheid vzw (www.familieplatform.be; info@familieplatform.be) of de Familievertrouwenspersoon.