Het is mogelijk om een bezoek te plannen aan je familielid in de cafetaria van de psychiatrische kliniek. Je kan dit via de link die je op deze pagina terugvindt onder de afspraken rond bezoek. Daaronder voorzien we een stappenplan om je bezoek te reserveren.

Afspraken rond bezoek

Graag willen we de volgende afspraken verduidelijken die bij het bezoek van toepassing zijn:

  • Bezoek is toegelaten door personen die behoren tot de gezinsbubbel van de patiënt, of tot 1 nauw contact. Hiermee volgen we de nationale richtlijnen rond de sociale contacten.
  • Ontsmet je handen en draag een mondmasker bij het betreden van de bezoekruimte.
  • Registreer je gegevens op het voorziene formulier bij de begeleider.
  • Instructies rond eten/drinken/bagage tijdens bezoek wordt door de begeleiding meegegeven.
  • Een bezoek duurt maximaal 45 minuten.
  • Na het bezoek reinig je de tafel en stoelen, en deponeer je de gebruikte ontsmettingsdoekjes in de voorziene vuilbak.

Opgelet: indien je de afgelopen 14 dagen symptomen had of een hoogrisico-contact, stel je het bezoek uit!

Plan hier je bezoek bij een patiënt van de psychiatrische kliniek.

Stappenplan reservatie bezoek

Bezoek gebeurt steeds op afspraak. Dit kan door zelf online uw bezoek in te plannen. Hieronder vindt u daarvoor de nodige instructies. Boekt u uw bezoek liever telefonisch? Dat kan via ons onthaal op het nummer 016/80 75 11.

Inloggen of registreren
Om een bezoek te kunnen reserveren dient u zich eerst te registeren door in te loggen. Indien u nog niet eerder ingelogd heeft, dient u eerst een nieuwe gebruiker aan te maken (klikken op de link “Nieuwe gebruiker aanmaken”).

Inloggen of registreren

Hierna krijgt u een weekoverzicht van de reserveringsagenda te zien. U kan door de agenda bladeren door te klikken op de driehoekjes aan weerszijden van de maand, of door op een dag te klikken in het maandoverzicht.
De agenda is op verschillende manieren te bekijken, bijvoorbeeld per maand of per dag, door op de corresponderende tabbladen te klikken. Een lijst van alle beschikbare bezoekuren in de agenda krijgt u door op het tabblad “Vrij” te klikken.

Bezoek reserveren

Een nieuw bezoek reserveren kan u doen door op het beschikbare blok van de juiste afdeling te klikken. U kunt een bezoek wijzigen door er op te klikken in het betreffende bezoek. Elk tijdsblok per afdeling is gelimiteerd in capaciteit. De beschikbare capaciteit is zichtbaar. Indien een blok volledig volzet is, staat dit gearceerd. Indien uw reservatie geregistreerd werd, verschijnt een groen vinkje in het betreffende tijdsblok

Indien de voorziene maximum capaciteit volzet is, wordt dit getoond zoals in onderstaand scherm. Voor dit tijdsblok kan u geen reservatie meer doen. U dient een ander tijdsblok te kiezen voor de betreffende afdeling.