Op 31 oktober zal de baron ontwaken uit zijn eeuwige slaap, zo vertelt een aloude legende. Hij nodigt je vanaf 19.00 uur uit om plaats te nemen aan zijn duister feestmaal van fijne menselijke vleeswaren en bloedrode wijn.
Hij stuurt je uit met een van zijn gezanten voor een wandeling op zijn domein. Wandel langs holle wegen, ontmoet onderweg illustere figuren en laat je mee nemen naar duistere plaatsen.

Er is die dag ook een aangepaste wandelzoektocht voor de kleinsten.
Iedereen is vanaf 17.00 uur welkom. Er wordt heel wat animatie voorzien zoals kindergrime, voeldozen,…
Om 18.00 uur nodigen Heks Pierewiet en tovenaar Knollebol jullie uit voor een speurtocht. Kom zeker langs want de heks en de tovenaar hebben
dringend jullie hulp nodig. Na de speurtocht trakteren Heks Pierewiet en Tovenaar Knollebol jullie op een lekker hapje en drankje.
Breng zeker ook je zelfgemaakte halloweenpompoen of biet mee. De engste biet of pompoen wint een mooie prijs. Bekendmaking is omstreeks 19.00 uur.

Inschrijven is noodzakelijk! Stuur onderstaande info in een mailtje naar ldcnazareth@fracarita.org.
Je zal dan een bevestiging krijgen van je inschrijving met het vertrekuur van de wandeling (uur van vertrek varieert tussen 19.00 uur en 20.15 uur).
Inschrijven kan tot en met donderdag 24 oktober 2019.
- Naam + voornaam
- Voor welke wandeltocht je inschrijft: halloweenwandeling of wandelzoektocht voor de kinderen
- Aantal personen. Indien je inschrijft voor de kinderwandelzoektocht, vermeld dan ook goed met hoeveel volwassenen en kinderen je aanwezig zal zijn.