Algemeen

Waar voelt u zich het best? In de stad of eerder op het platteland?

Van harte welkom in woonzorgcentrum Huize Nazareth, gelegen in het landelijke Goetsenhoven!
Een dorpje waar gezelligheid, natuur en fraaie vergezichten centraal staan. Deze sfeer wordt doorgetrokken in ons WZC waar de bewoners kunnen genieten van ontspanning en welverdiende rust.

WZC Huize Nazareth biedt een thuis aan 160 ouderen en richt zich voornamelijk op senioren met een hogere zorgbehoevendheid die niet langer in hun eigen thuisomgeving kunnen verblijven. Naast de omkadering voor bewoners met een hogere fysieke zorgbehoevendheid is er ook voldoende aandacht voor bewoners met een dementieel beeld en/of een gestabiliseerde psychische kwetsbaarheid.

Ons gebouw combineert huiselijkheid met zorg, afgestemd op ieders individuele noden. WZC Huize Nazareth biedt verschillende kamertypes aan die standaard bemeubeld zijn met een hoog-laag bed, aangepaste zetel, ingebouwde kleerkast, tafel met stoel en een nachttafeltje. Iedere kamer beschikt eveneens over een eigen badkamer met toilet en lavabo. Er is ruimte om persoonlijke spullen mee te brengen en de kamer een eigen karakter te geven. Een gezellig ingerichte kamer draagt bij tot een rustig functioneren.. Elke kamer is voorzien van een oproepsysteem om het verzorgend personeel te contacteren.
Onze bewoners kunnen vrij gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes zoals de leefruimtes, zithoeken, tuin met terras, kapel en cafetaria ’t Prieeltje.

Bewoners betalen een dagprijs in het woonzorgcentrum. De overheid voorziet een maandelijkse premie voor bewoners via de Vlaamse Zorgverzekering.