Assistentiewoningen

Is het nog te vroeg om de stap naar een woonzorgcentrum te zetten maar wordt uw huis stilaan te groot? Bent u op zoek naar meer sociaal contact? Bent u op zoek naar een ruim en gezellig verblijf waar veiligheid en garantie op nabije zorg centraal staat? Hecht u nog veel belang aan zelfstandigheid? Dan zijn onze erkende assistentiewoningen voor u een perfecte oplossing. WZC Huize Nazareth beschikte over 24 erkende assistentiewoningen, Residentie Cappendaele genaamd.

De groep assistentiewoningen van WZC Huize Nazareth, Residentie Cappendaele genaamd, bestaat uit 24 woningen. De ruime assistentiewoningen beschikken over 2 verdiepen. Op het gelijkvloers is een gezellige living terug te vinden, alsook een ingerichte keuken, slaapkamer, bergruimte of garage en een badkamer. Op de bovenverdieping zijn er nog ruimtes terug te vinden die kunnen fungeren als slaapkamer, logeerkamer, bergruimte, waskamer, etc.

Aan elke woning is een tuintje verbonden. Deze worden onderhouden door het WZC tenzij de bewoner hier zelf in wenst te werken.

In elke woning is een noodoproepsysteem aanwezig. Hier kan u dag en nacht gebruik van maken in noodsituaties.

De woonassistent is een aanspreekpunt voor de bewoners en staat hen met raad en daad bij. De woonassistent komt regelmatig bij u langs en detecteert eventuele problemen, stimuleert sociaal contact en organiseert de nodige zorgen en diensten op maat.

Voor een assistentiewoning betaalt u een vaste dagprijs van € 38,27, exclusief supplementen.